«Μαγικά χαρτάκια» τα εισιτήρια για την ΑΕΚ, «όχι» της Αστυνομίας για εισιτήρια στην Ένωση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

“Καπνός” έγιναν 100 εισιτήρια για τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ ενώ ήδη υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση για τα υπόλοιπα 400 που διατέθηκαν σε κυκλοφορία. Αρνητικά απάντησαν ΟΦΗ και αστυνομία στο αίτημα της ΑΕΚ για διάθεση εισιτηρίων.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό το παραπάνω γεγονός ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για πρώτη φορά φέτος, το ΒΑΚ αναμένεται να είναι κατάμεστο με κόσμο που θέλει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας “σπρώχνοντας” την στη νίκη.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ ζήτησε από τον ΟΦΗ την παραχώρηση 150 εισιτηρίων, κάτι που όπως αναμενόταν δεν έγινε δεκτό τόσο από την ομάδα όσο και από την Αστυνομία αφού είναι αδύνατον να βρεθούν φίλαθλοι δύο ομάδων μέσα σε αυτό το γήπεδο. Έτσι, είναι ευκαιρία να ντυθεί το “παλατάκι” ασπρόμαυρο σε κάθε γωνιά προκειμένου ο κόσμος – μέσα σε κόσμια πλαίσια πάντα – να αποτελέσει τον 6ο παίκτη του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Γνωστοποιούμε οτι για τον αγώνα με την ΑΕΚ, έχουν εκδοθεί 500 εισιτήρια.Τα 100 εισιτήρια αξίας 5 ευρώ, διατέθηκαν στους συνδέσμους (συνδεσμιακό εισιτήριο).
Εκατο εισιτήρια διατέθηκαν απο τα γραφέια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τα οποία (μετά την χθεσινή ανακοίνωσή μας)εξαντλήθηκαν.
Τα εναπομείναντα 300 θα διατεθούν στο φίλαθλο κόσμο μας, στο κλειστό ΒΑΚ την ημέρα του αγώνα.
Παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας μας, για καλύτερη εξυπήρετησή τους, να βρίσκονται μια ωρα νωρίτερα πριν το παιχνίδι,  (ωστε να διευκολύνουν την είσοδο τους στο κλειστό), καθώς θα υπάρχει έλεγχος απο την Αστυνομία

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook