Με επετειακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί το παιχνίδι με τον Πιερικό να είναι αυτό που προέχει για τον ΟΦΗ, όμως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει της προεργασία για το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, όπου ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με νέο λουκ!

Τεχνική ηγεσία και παίκτες ρίχνουν το βάρος και προετοιμάζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Πιερικό στην Κατερίνη ωστόσο οι παράγοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη της προεργασία για το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί κόντρα στον “δικέφαλο” με νέο λουκ καθώς η ομάδα θα φορέσει μια νέα επετειακή εμφάνιση η οποία θα αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα της ομάδας αλλά και το από που προέρχεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule η επετειακή εμφάνιση που θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι ασπρόμαυρη σε ρίγες ενώ στο πίσω μέρος της θα υπάρχει η Κρήτη. Η εμφάνιση θα θυμίζει κάπως την περσινή φανέλα του ΟΦΗ στο ποδόσφαιρο όπου και αυτή στο πίσω μέρος της είχε την Κρήτη, απλά θα υπάρχουν και οι ρίγες στην φανέλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook