“Είναι κρίμα να παίζουμε μόνοι μας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά και μάλιστα επιβλητική σε ένα παιχνίδι που έκριβε παγίδες άφησε άπαντες ικανοποιημένους στο στρατοπεδο του ΟΦΗ, ο οποίος δείχνει σε κάθε αγώνα να γίνεται και καλύτερος παρά τις σημαντικότατες απουσίες των Μπαλάφα και Καραδολάμη.

Η ομάδα έδειξε για ακόμα μια φορά τις δυνατότητες της κάτι που ικανοποίησε απόλυτα και την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτό όμως που μένει για ένα ακόμα ματς στους παίκτες είναι η απουσία του κόσμου. Οι ανακοινώσεις και το συνδεσμιακό εισιτήριο είχαν ζεστάνει τους παίκτες πριν από το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας με το Παγκράτι, ωστόσο κόσμος δεν ήρθε κάτι που δικαιολόγησαν στην ομάδα καθώς υπήρχε και το παιχνίδι του ποδοσφαιρικού ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Στο χθεσινό όμως παιχνίδι όμως οι παίκτες του ΟΦΗ δεν έδωσαν δικαιολογίες. “Το ποδόσφαιρο παίζει στις 17:15 και εμείς τελειώσαμε 40 λεπτά πριν, δεν γίνεται να μας βλέπουν και σήμερα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Δεν παίζουμε για την πάρτι μας” ήταν τα λόγια που βγήκαν μετά το τέλος του αγώνα από παίκτη του ΟΦΗ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook