Τουτζιαράκης: “Kαλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΜVP της χθεσινής αναμέτρησης  του ΟΦΗ με το Παγκράτι, Σταύρος Τουτζιαράκης μίλησε στο Gentikoule για τη νίκη επί της Αθηναϊκής ομάδας αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο σέντερ του ΟΦΗ με μία επιβλητική εμφάνιση ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του, πετυχαίνοντας 25 πόντους και έδειξε πως σιγά-σιγά βρίσκει τον πραγματικό του εαυτό.

Αναλυτικά όσα είπε στο Gentikoule

Για τη νίκη επί του Παγκρατίου και την εμφάνιση του…

“Θεωρώ πως πιο πολύ ήταν μια νίκη ψυχολογίας που την χρειαζόμασταν και ειδικά με τον εύκολο τρόπο τον οποίο ήρθε. Προσπαθώ και εγώ να λυθώ γιατί δεν μου έιχαν βγει καλά παιχνίδια μέχρι τώρα όπως στα φιλικά και πιστεύω σιγά σιγά να μου βγουν και να βοηθήσω ακόμα περισσότερο.”

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή Λαγκαδά…

Παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε πιο καλά. Χθες παίξαμε καλά και κάναμε μια εύκολη νίκη. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε βήμα-βήμα. Ακολουθεί ένα πιο δύσκολο παιχνίδι τώρα, απέναντι στον Λαγκαδά και καλή και δυνατή ομάδα. Αν θέλουμε να κερδίσουμε πρέπει να κάνουμε μια εμφάνιση ανάλογη με την χθεσινή και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. 

Η απώλειες του Μπαλάφα και του Καραδολάμη σας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες;

Ευθύνες μας γεμίζει σίγουρα γιατί και τα δύο παιδιά είναι σημαντικά για την ομάδα και βοηθούσαν πολύ. Έτσι και εγώ και ο Δημήτρης (σ.σ. Κατιάκος) κάνουμε ότι μπορούμε για να καλύψουμε το καινό που έχουν αφήσει. Ευτυχώς τώρα γύρισε και ο Σκαμνάκης και βοηθάει και αυτός.

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα το απόλυτο στην έδρα του… 

Αυτό ελπίζουμε. Η ήττα με το Πέραμα ήταν μια άσχημη ήττα και με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν πρέπει να χάνουμε παιχνίδια στην  έδρα μας. Τον κόσμο τον θέλουμε στο πλάι μας γιατί έχει δύναμη και μας δίνει ρυθμό δύναμη. Πρέπει να δει και εκείνος πως έχουμε δυνατότητες και να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην συνέχεια και ελπίζω να γίνει αυτό από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook