ΟΦΗ και κόσμος “καταπίνουν” το Παγκράτι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με την βοήθεια του κόσμου του στο πλευρό του, ο οποίος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο ΒΑΚ, ο ΟΦΗ θέλει να προχωρήσει σε μία ακόμα νίκη και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στο Παγκράτι.(17:00 Live Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

H νίκη επί του Πανερυθραϊκού έχει τονώσει την ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας και ΟΦΗ είναι πανέτοιμος να προχωρήσει σε μία ακόμα νίκη η οποία θα τον διατηρήσει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.  Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου  θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τα γνωστά προβλήματα που είναι οι απουσίες των Μπαλάφα και Καραδολάμη όμως στα θετικά για τον τεχνικό των “ασπρόμαυρων” είναι η επιστροφή του Σκαμνάκη, ο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις μέσα στο “ζωγραφιστό” αλλά και ανάσες στους Τουτζιαράκη και Κατιάκο.

Με αρκετά προβλήματα έρχεται στο Ηράκλειο το συγκρότημα του Τάκη Καλατζή. Ο τεχνικός της Αθηναϊκής ομάδας για το παιχνίδι στο ΒΑΚ δεν θα έχει στην διάθεση του, τους ΒεσκούκηΚρις Μπρέισι, Βασιλόπουλο που είναι τραυματίες αλλά και τον Αντωνάκη που δεν έχει ακόμα το δελτίο του.

Ο ΟΦΗ αναμένεται να έχει στο πλευρό του και τον 6ο παίκτη της ομάδας, δηλαδή τον κόσμο του ο οποίος θα σταθεί για ακόμα μία φορά φέτος στο πλάι της ομάδας.

Οι φίλαθλοι πάντως που θα βρεθούν στο κλειστό θα πρέπει να προσέξουν, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι αν ξανασυμβεί κάτι στο ΒΑΚ ανάλογο με αυτό στο παιχνίδι με το Πέραμα πως ο ΟΦΗ θα την βγάλει καθαρή…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook