Ανακοίνωση – κάλεσμα των συνδέσμων για το παιχνίδι με το Παγκράτι / «Όλοι στο ΒΑΚ για μια καυτή ατμόσφαιρα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανακοίνωση – κάλεσμα εξέδωσαν οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ με την οποία καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στην αναμέτρηση με το Παγκράτι.

Ο ΟΦΗ είναι ένας και ενιαίος και αυτό αποδεικνύεται και από τη νέα ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων που καλούν όλο τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρόν στο παιχνίδι με το Παγκράτι το απόγευμα του Σαββάτου στο ΒΑΚ.

Η ανακοίνωση των συνδέσμων

Ο πυρετός ανεβαίνει ξανά όσο πλησιάζει το Σάββατο, οπού στις 17:00 θα μπορούμε και πάλι να βρεθούμε δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Όλοι μαζί ξανά στο ΒΑΚ να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα, για τον αγώνα πρωταθλήματος της Α2 του μπάσκετ, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Παγκράτι.

Η ομάδα μας φέτος έχοντας βάλει τον πήχη ψηλά, χρειάζεται την στήριξη όλων μας για να κάνουμε το κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ το απόρθητο φρούριο μας και να εξασφαλίσουμε την άνοδο της ΟΜΙΛΑΡΑΣ στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας.

Είμαστε μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΟΦΗ και με την δική μας φωνή και συμπαράσταση θα ανεβάζουμε συνέχεια τον ΟΜΙΛΟ όσο ψηλότερα μπορούμε, με τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

 

KΡΗΤΕΣ 4 ”ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook