Κάποιος να φρεσκάρει την μνήμη σας…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τα παράπονα της για την χθεσινή διαιτησία στο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με τον ΟΦΗ εξέδωσαν οι ιθύνοντες της Ν.Ερυθραίας, οι οποία φαίνεται πως ξέχασαν τις φάσεις στο τελευταίο λεπτό, όπου με τις αποφάσεις των διαιτητών το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Για να φρεσκάρουμε λοιπόν την μνήμη σε κάποιους που τα παρουσιάζουν μονοδιάστατα θυμίζουμε πως στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκεια του αγώνα σε διεκδίκηση του ριμπάουντ σφυρίχτηκε φάουλ σε διεκδίκηση του ριμπάουντ του Παναγάκη πάνω στον Στραγανιώτη, σε μια φάση που δεν υπήρχε καν επαφή ενώ δευτερόλεπτα αργότερα δόθηκε φάουλ στον Κατιάκο σε κανονικό κόψιμο με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάνε 2 φορές από ανύπαρκτα φάουλ στις βολές και να πετύχουν εύκολους πόντους οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Σε ένα ματς όπου οι απόλυτοι -αρνητικοί όμως πρωταγωνιστές- ήταν οι διαιτητές, η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και μοιραία ηττήθηκε (στην παράταση) από τον ΟΦΗ με 82-84. Ο Πανερυθραϊκός εκφράζει δημοσίως τα παράπονά του για σωρεία διαιτητικών λαθών, τα οποία και επηρέασαν καθαρά (άλλωστε το DVD είναι στη διάθεση όλων) το αποτέλεσμα και στέρησαν από την ομάδα μας τη δυνατότητα να κερδίσει στο παρκέ αυτό που εν τέλει άξιζε.

Η διαιτησία δεν στάθηκε -στο ελάχιστο- στο ύψος των περιστάσεων σε ένα, κατά τα άλλα, συναρπαστικό ματς, που καθήλωσε το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων (και των δύο ομάδων) που γέμισαν το κλειστό. Δυστυχώς, ήμασταν και άτυχοι, καθώς παίξαμε με αντίπαλο τον ΟΦΗ, ύστερα από μία εβδομάδα συνεχών διαμαρτυριών της αντίπαλης ομάδας.

Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. θα παραδώσει το DVD του αγώνα στα αρμόδια όργανα και χωρίς συνεχείς διαμαρτυρίες στον Τύπο θα κοιτάξει από εδώ και πέρα τη δική του πορεία, όπως μόνο αυτός γνωρίζει και οι υπεύθυνοι ας αποφασίσουν, απλώς, τι πρωτάθλημα θέλουν…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook