Να νικήσει προβλήματα και Πανερυθραϊκό θέλει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον ΟΦΗ να έχει υποστεί δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, το παιχνίδι στην Ν. Ερυθραία είναι κομβικό ώστε οι “ασπρόμαυροι” να μην χάσουν την επαφή τους  με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΟΦΗ  για το σημερινό παιχνίδι (live 17:00 Αthletic Radio 104,2 και Gentikoule) εκτός από το ότι έχει να αντιμετωπίσει μια καλή ομάδα έχει να αντιμετωπίσει και τα δικά του προβλήματα.Ο Βαγγέλης Βλάχος για το σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του κλασικό “4″ καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Καραδολάμης, Μπαλάφας και Σκαμνάκης.

Στον ΟΦΗ παρά τις απουσίες έχουν πίστη πως η ομάδα θα καταφέρει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την πρωτεύουσα και δεν θα απομακρυνθεί από την κορυφή της βαθμολογίας ενώ με νίκη στο αυριανό παιχνίδι πάει με άλλο αέρα στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Παγκράτι και Ερμή Λαγκαδά.

O Βαγγέλης Βλάχος παρά το γεγονός πως το δελτίο του παρακρατήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ερμή Περάματος, θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας και θα κοουτσάρει καθώς ο κανονισμός δεν του απαγορεύει κάτι τέτοιο, μέχρι τουλάχιστον να εκδικαστεί η υπόθεση του από τον αθλητικό δικαστή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook