Κρίσιμη στροφή για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον ΟΦΗ να έχει υποστεί δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ο ΟΦΗ πάει στην Ερυθραία έχοντας στόχο τη νίκη ώστε να μην χάσει από την αρχή την επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρώην ομάδα του Ανδρέα Σιζόπουλου έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα καθώς μετράει δύο νίκες και μια ήττα δείχνοντας ότι θα αποτελέσει ένα ακόμα δύσκολο εμπόδιο για τον ΟΦΗ που θέλει οπωσδήποτε το “ροζ φύλλο αγώνα”. Το χειρότερο για τον Βαγγέλη Βλάχο είναι ότι πλέον θα κληθεί η ομάδα από εδώ και στο εξής να προχωρήσει στο πρωτάθλημα δίχως τους δύο από τους πιο πολύτιμους παίκτες του, τον Καραδολάμη και τον Μπαλάφα με το κενό που δημιουργείται στην ρακέτα να είναι τεράστιο.

Η αυριανή αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον ΟΦΗ που θέλει να πάρει τη νίκη και για έναν λόγο ακόμα. Το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό προηγείται αυτό των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων κόντρα σε Παγκράτι και Ερμή Λαγκαδά, κάτι που σημαίνει ότι αν ο ΟΦΗ φύγει νικητής από την Αθήνα τότε θα έχει την δυνατότητα να κάνει ένα σερί νικών που θα τον φέρει ξανά κοντά στην κορυφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook