Μεταγραφή μόνο αν…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι σοβαροί τραυματισμοί των Καραδολάμη, Μπαλάφα και το κενό που υπάρχει στην φροντ – λάιν του ΟΦΗ, έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για μεταγραφές ψηλών. Ωστόσο αυτό θα γίνει μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό και ικανό να κάνει την διαφορά.

Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ θα επανέλθουν στα παρκέ στις αρχές του 2012 και κατά συνέπεια η ομάδα είναι υποχρεωμένη να πορευτεί στο φετινό πρωτάθλημα δίχως αυτά τα δύο σημαντικά στελέχη της. Κατά συνέπεια, η ανάγκη για μεταγραφές γίνεται πολύ μεγάλη αφού πλέον ο Βαγγέλης Βλάχος έχει στην διάθεση του μόνο τον Σκαμνάκη, ο οποίος μπορεί να προσφέρει λύσεις στην θέση “4” ,ωστόσο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αυτός και θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Σαββάτου.  Σαν τεσσάρι, κατανάγκην μπορεί να αγωνιστεί και ο Κατιάκος, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει κάποιος παίκτης για να αντικαταστήσει τον Τουτζιαράκη.

Ο Βαγγέλης Βλάχος και η διοίκηση του ΟΦΗ εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή ωστόσο θετική απόφαση θα παρθεί μόνο σε περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό και ικανό να βοηθήσει σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα. Στην Κρητική ομάδα “σκανάρουν” όλες τις περιπτώσεις ελεύθερων ψηλών δίχως ωστόσο να έχει βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook