Σοκ με Καραδολάμη, Μπαλάφα που μένουν εκτός για 3 μήνες – Ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σοκ προκαλούν στον ΟΦΗ οι τραυματισμοί των Καραδολάμη, Μπαλάφα που επιστρέφουν το 2012! “Ανοικτό παράθυρο” αφήνουν στον ΟΦΗ για την πραγματοποίηση μεταγραφών.

Ο Κώστας Μπαλάφας ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για τους επόμενους δύο μήνες με ενέσεις ώστε να υποχωρήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και έτσι ο παίκτης θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τουλάχιστον τους επόμενους δύο μήνες, πράγμα που σημαίνει πως και λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος των Χριστουγέννων αναμένεται να τον δούμε στα παρκέ από του χρόνου.

Σαν να μην έφτανε η μακρά απουσία του Κώστα Μπαλάφα το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Δημήτρη Καραδολάμη. Ο νεαρός φόργουορντ βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα για να πάρει μια δεύτερη γνώμη από τον γιατρό που χειρούργησε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα με τον παίκτη του ΟΦΗ. Τα νέα ήταν άσχημα για τον 24χρονο, ο οποίος θα χειρουργηθεί μέσα στην ομάδα και θα απουσιάσει από την ενεργό δράση τουλάχιστον για το επόμενο δίμηνο.

Τα πράγματα πάνε εντελώς στραβά για τον ΟΦΗ, ο οποίος μένει πλέον χωρίς τεσσάρι  και πάει στην Ν. Ερυθραία χωρίς παίκτη σε αυτή τη θέση, καθώς και ο Μάριος Σκαμνάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει εκτός από το παιχνίδι του Σαββάτου.

Έτσι ο ΟΦΗ λόγω των πολλών απουσιών θα πάει με 9 παίκτες στην Ν.Ερυθραία για να αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό, με τον Βαγγέλη Βλάχο να έχει να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πονοκέφαλο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς δεν θα έχει “καθαρόαιμο” τεσσάρι και θα είναι αναγκασμένος σε αλχημείες.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΟΦΗ αφήνουν ένα παραθυράκι για μία ακόμα μεταγραφή, ωστόσο θέλουν να εξετάσουν προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις και δεν θα αποκτήσουν παίκτη μόνο και μόνο για να γεμίσει το ρόστερ, καθώς αν αποκτηθεί παίκτης θα αποκτηθεί για να μπορεί να προσφέρει λύσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook