«Καίει» τον ΟΦΗ το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ερμή Περάματος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για «εισβολή φιλάθλων του ΟΦΗ» κάνει λόγο το φύλλο αγώνα του ματς με τον Ερμή Περάματος ενώ τον κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζει και ο Βαγγέλης Βλάχος.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές της αναμέτρησης αναφέρουν στο φύλλο αγώνα ότι «1,45 πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και μετά από φάουλ που κέρδισε ο Μίχαλος Νίκος, ο ίδιος παίκτης έβρισε χυδαία τον προπονητή του ΟΦΗ Βαγγέλη Βλάχο. Ο προπονητής εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Με παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκε η συμπλοκή. Στην συνέχεια ο παίκτης Μιλίσεβιτς του Ερμή Περάματος έδειξε την φανέλα του στην κερκίδα και έφτυσε την εξέδρα. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιτεθούν στην ομάδα του Ερμή Περάματος. Το παιχνίδι διεκόπη και μεταφερθήκαμε στα αποδυτήρια όπου ζητήσαμε την εκκένωση του γηπέδου. Μετά από 20 λεπτά, το γήπεδο άδειασε και επιστρέψαμε στο γήπεδο. Παρακρατήθηκαν τα δελτία παικτών του Περάματος όπως και του προπονητή του ΟΦΗ».

Όπως γίνεται κατανοητό, ο φόβος για την έδρα της τιμωρίας του ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλος και η ομάδα κινδυνεύει να αγωνιστεί για 3 με 4 παιχνίδια δίχως τον κόσμο στο πλευρό της.

Αν τιμωρηθεί με λιγότερες από 3 αγωνιστικές, τότε θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Παγκράτι, Ερμή Λαγκαδά ενώ σε διαφορετική περίπτωση τότε θα υποδεχτεί χωρίς κόσμο την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook