Προκλητικές και εριστικές οι δηλώσεις του προέδρου του Ερμή Περάματος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αντί να μιλήσει για την απαράδεκτη συμπεριφορά των Μιλίσεβιτς, Μίχαλου ο πρόεδρος του Ερμή Περάματος Γιάννης Καρδάρης έκανε δηλώσεις με τις οποίες επιτίθεται στον ΟΦΗ χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την φιλοξενία της ομάδας.

Λένε πως… “η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας” και μάλλον έχουν δίκιο για ανθρώπους όπως ο πρόεδρος του Ερμή Περάματος. Την ώρα που ο τεχνικός της ομάδας Ντίνος Καλαμπάκος έκανε επίδειξη fair play, ο Γιάννης Καρδάρης προκαλεί με τις δηλώσεις του αντί να πράξει όπως πρέπει και να τιμωρήσει τους Μίχαλο, Μίλισεβιτς για τις ενέργειες τους να φτύνουν και να βρίζουν τον κόσμο του ΟΦΗ και τον Βαγγέλη Βλάχο.

“Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Είναι απαράδεκτη η φιλοξενία της ομάδας του ΟΦΗ προς τους παίκτες μας. Εμείς ποτέ δεν συμπεριφερθήκαμε έτσι σε αντιπάλους, ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε τέτοιες μεθόδους για να φτάσουμε στη νίκη. Διαμαρτυρήθηκα ήδη στον διοικητή των ΜΑΤ, επειδή δεν φρόντισαν να προστατεύσουν επαρκώς τους παίκτες μας, αλλά για μένα το ζήτημα είναι ηθικής τάξης. Δεν είναι οι βαθμοί Παίζουμε για να κερδίσουμε, αλλά όχι κι έτσι. Ε, όχι κι έτσι… Αν αξίζουμε να νικήσουμε, αν όχι, δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ ανάλογο τρόπο, για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα. Λυπάμαι” ήταν τα λόγια του προέδρου του Ερμή Περάματος στο basketblog και τα συμπεράσματα δικά σας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook