Ξημέρης: “Aν δεν αναλάβει δράση η ΕΟΚ θα αποχωρήσω”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εκνευρισμένος και ιδιαίτερα απογοητευμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με το Πέραμα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, κ. Βασίλης Ξημέρης. Σε δηλώσεις του στο basketblog, ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ αναφέρθηκε στα παράπονα για την αντιμετώπιση από την διαιτησία, ενώ υπογράμμισε πως σκέφτεται μέχρι και την αποχώρηση του από τον χώρο του μπάσκετ:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είδαμε σε ακόμη ένα παιχνίδι το ίδιο έργο… Όπως στον αγώνα με τις Σέρρες, χάσαμε το ματς με φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα και τεχνική ποινή που δόθηκε στον πάγκο μας, το ίδιο έγινε και με το Πέραμα.

Εμείς σαν ΟΦΗ, θα διαμαρτυρηθούμε και επίσημα στην ΚΕΔ, αλλά και στην Ομοσπονδία, για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα μας φέτος από την διαιτησία. Πρέπει να μας απαντήσουν οι κύριοι υπεύθυνοι, εάν θέλουν το μπάσκετ στην περιφέρεια και αν θέλουν γεμάτα γήπεδα”, δήλωσε ο κ. Ξημέρης και συνέχισε:

“Οι διαιτητές στον αγώνα με το Πέραμαπροκάλεσαν κατά τον χείριστο τρόπο την κερκίδα. Από τη στιγμή που το γράφουν και οι ίδιοι στο φύλλο αγώνα, ότι ο Μιλίσεβιτς προκάλεσε την εξέδρα και αναφέρουν όλα όσα έκανε ο Μίχαλος πάνω στο παρκέ, δεν έπρεπε να εξαντλήσουν όλη τους την αυστηρότητα στους φιλάθλους μας και να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου, θέτοντας θέμα μεγαλύτερων επεισοδίων.

Ευτυχώς οι φίλαθλοι του ΟΦΗυπάκουσαν στην εντολή για εκκένωση… Περιμένουμε από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να δουν το dvd του αγώνα και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. 

Δυστυχώς, με όλα όσα γίνονται θα με αναγκάσουν να αποχωρήσω εντελώς από τον αθλητισμό και από τον χώρο του μπάσκετ”. 

Ο πρόεδρος των “μελανόλευκων” αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του ομολόγου του στο Πέραμα, κ. Γιάννη Κάρδαρη: “Παρακαλώ τον κ. Κάρδαρη, να ενημερωθεί πρώτα από τους ανθρώπους της ομάδας του, για το τι έγινε και μετά να κάνει δηλώσεις. Μαθήματα συμπεριφοράς να κάνει πρώτα από όλους στους παίκτες του, που προκάλεσαν τους φιλάθλους και ανάγκασαν τους διαιτητές να ζητήσουν την εκκένωση…

Ας ρωτήσει και τον έφορο του Περάματος, αλλά και τον Κορωνίδη, οι οποίοι μου έδωσαν συγχαρητήρια για τη στάση μου και τη μεσολάβησή μου να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Επικαλούμαι τη μαρτυρία τους για τη συμπεριφορά μου…

Κανονικά οι Μίχαλος και Μιλίσεβιτς, με αυτά που έκαναν, έπρεπε να βρεθούν στο κρατητήριο, όμως προτίμησα να μην κάνω μήνυση, όπως είχα δικαίωμα…

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα λάβω κι εγώ τα μέτρα μου. Είμαι πολύ απογοητευμένος και επαναλαμβάνω ότι αν δεν αναλάβει δράση η ΕΟΚ, θα αποχωρήσω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook