Η ήττα δεν αλλάζει τους στόχους

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο όπως στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Σερρών έχει φέρει απογοήτευση στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, ωστόσο αυτό δεν αποσυντονίζει την ομάδα.

Ο ΟΦΗ χθες έκανε μια ήττα εκτός προγράμματος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος έμεινε και εκτός στόχων. Στον ΟΦΗ μπορεί να πονάει το γεγονός πως χάθηκε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους, καθώς η ομάδα μπορεί να βρέθηκε να χάνει και με 15 πόντους και να ήταν πίσω στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει ένα προβάδισμα 5 πόντων λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας, όμως  για ένα ακόμα ματς, έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Η ήττα ναι μεν πονάει τον ΟΦΗ, όμως δίνει στους παίκτες μεγαλύτερη όρεξη για να δώσουν απαντήσεις σε όλους όσους βάλθηκαν από την τρίτη αγωνιστική να την βγάλουν εκτός διεκδίκησης της ανόδου αλλά και χτισμένη για να διεκδικήσει την παραμονή, ενώ φαίνεται να ξέχασαν και τις σημαντικές απουσίες των Καραδολάμη και Μπαλάφα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook