Βλάχος: “Είναι αρχή και δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στις απουσίες των Καραδολάμη, Μπαλάφα και το πως επηρεάζουν την ομάδα στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Βλάχος ενώ επανέλαβε την πίστη του στις δυνατότητες των παικτών του.

“Η εμφάνιση είναι απόρροια των προβλημάτων που έχουμε τις τελευταίες ημέρες. Ήμασταν απροετοίμαστοι για το πως θα αντιμετωπίσουμε την απουσία των τριών ψηλών της ομάδας μας. Το κυριότερο είναι ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε προπόνηση” ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού του ΟΦΗ που συνέχισε λέγοντας “στην άμυνα ήμασταν νωθροί, κάποια στιγμή ξυπνήσαμε και εκεί έγινε το συμβάν. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Σίγουρα, είναι η αρχή του πρωταθλήματος όμως δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Είναι μια κακιά ήττα όμως το πιστεύουμε και γνωρίζουμε ότι είμαστε καλή ομάδα”.

Όσον αφορά το επεισόδιο με το Νίκο Μίχαλο, ο Βαγγέλης Βλάχος υπογράμμισε ότι “είχαμε καλές σχέσεις και μάλιστα τον ήθελα στην ομάδα μου. Με προκάλεσε και από την αρχή μου μιλούσε. Μου είπε μια κουβέντα που την λέει κάποιος που είναι κακό παιδί. Τέλος πάντων, με τον Μίχαλο ας ασχοληθούν στο Πέραμα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook