Ήττα – έμφραγμα για τον ΟΦΗ σε έναν επεισοδιακό αγώνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με 2/2 βολές του Κορωνίδη 4” πριν από τη λήξη, το Πέραμα απέδρασε από το BAK επικρατώντας με 83-84 του ΟΦΗ.

Το  Πέραμα από την άρχη του αγώνα έδειξε καλό  του πρόσωπο και  από νωρίς μπήκε σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Η συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τους φιλοξενούμενους στο +11 (13-24) ενώ και στην δεύτερη περίοδο κράτησαν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων (40-50). Στο 29′ το σκορ έγινε 58-61 και ο προπονητής του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος είχε επεισόδιο με τον Νίκο Μίχαλο του Περάματος. Οπαδοί του ΟΦΗ μπήκαν στο γήπεδο και οι διαιτητές διέταξαν εκκένωση της εξέδρας. Αποβλήθηκαν και ο Βλάχος και ο Μίχαλος, αλλά και ο Μιλίσεβιτς, που έφτυσε φιλάθλους. Μετά από 25 λεπτά εκκενώθηκε η κερκίδα και το ματς συνεχίστηκε.

Μέχρι τέλους έγινε μάχη και τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο Κορωνίδης με 2/2 βολές 4” πριν από το τέλος έκανε το 83-84 για το Πέραμα και ο Παναγάκης  που πήρε την τελευταία προσπάθεια για τον ΟΦΗ, όμως ήταν άστοχος.

Έτσι για ένα ακόμα παιχνίδι ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα.

ΟΦΗ: Τσερκιτζόγλου 9(3), Μπάρδας 15, Λιούις 23, Ορφανός, Σιζόπουλος, Παναγάκης 12(1), Κερασοβίτης, Τουντζιαράκης 6, Κατιάκος 18

Ερμής Περάματος: Δελής, Καπινιάρης 4, Μίχαλος 9, Καραμπάτσος 2, Τσαρούχας 11, Μιλίσεβιτς 6, Κορωνίδης 28(6), Τράφαλης, Σκούταρης 18, Πασχάλης 6.

Το live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook