Χάνει το Πέραμα ο Καραδολάμης, ανησυχία για Μπαλάφα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με αρκετές απουσίες και πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ καθώς ο Βαγγέλης Βλάχoς δεν είχε στην διάθεση του, τους Μπάρδα, Καραδολάμη, Μπαλάφα και Σκαμνάκη.

Η σημερινή υποτυπώδης ουσιαστικά προπόνηση καθώς οι συνεχείς διακοπές του ρεύματος αλλά και οι πολλές απουσίες δεν επέτρεψαν να γίνει όπως θα ήθελε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ απουσίασε λόγω ίωσης ενώ ο Μάριος Σκαμνάκης νιώθει ενοχλήσεις και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη. Η ανησυχία υπάρχει στις περιπτώσεις του Καραδολάμη και του Μπαλάφα. Ο πρώτος ενώ η περίπτωση του δεν έδειχνε  να εμπνέει ανησυχία, θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με το Πέραμα ενώ δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος της επιστροφής του.

Η περίπτωση του Μπαλάφα είναι αυτή που εμπνέει και περισσότερη ανησυχία. Ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο, στο σημείο που αντιμετώπιζε και πριν λίγο καιρό και εκφράζονται φόβοι πως δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου. Το χειρότερο βέβαια δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός πως αν ο παίκτης συνεχίσει να νιώθει ενοχλήσεις θα υποβληθεί σε καθαρισμό και η επάνοδος του υπολογίζεται σε 2 μήνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook