«Βράζουν» στον ΟΦΗ με την διαιτησία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Βράζουν» στον ΟΦΗ με τo διαιτητικό τρίο του αγώνα με τους Ίκαρους και το οποίο υποχρέωσε την ομάδα στην πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου να αποτέλεσαν την πρώτη αιτία για την ήττα στις Σέρρες όμως τα σφυρίγματα των Φούφη, Λαζαρίδη και Ταρενίδη ήταν εκείνα που έκριναν το αποτέλεσμα γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Eίναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι παίκτες των Ίκαρων Σερρών σκόραραν μόνο με βολές στα τελευταία 2,02 λεπτά της αναμέτρησης και από την στιγμή που ο Αλέξης Μπάρδας με 3ποντο έδωσε στον ΟΦΗ προβάδισμα έξι πόντων (73-79). Από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες του Στάθη Καμαράκη σκόραραν μόνο με βολές ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στα τελευταία λεπτά του αγώνα αποβλήθηκε ο Τουντζιαράκηςη είσοδος του οποίου βελτίωσε πολύ την άμυνα του ΟΦΗ -, χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ ο Λιούις ενώ δέχτηκε τεχνική ποινή ο Σάκης Παναγάκης!

Συνολικά, οι Ίκαροι Σερρών πέτυχαν το κρίσιμο χρονικό διάστημα 11 πόντους από τους οποίους οι 9 ήρθαν με βολές (!) ενώ δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστη και η εχθρική ατμόσφαιρα που από το πρώτο λεπτό καταφερόταν κατά του ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook