Αντωνόπουλος: «Ο ΟΦΗ παρέχει τα πάντα σε έναν αθλητή»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο γκαρντ του ΟΦΗ, Λάμπρος Αντωνόπουλος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το σούπερ ξεκίνημα της ομάδας του στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (2ος Ομιλος), το ματς με το Δειλινό, τα «Δύο Αοράκια» αλλά και τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (2ος Ομιλος) με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Ο γκαρντ της ομάδας, Λάμπρος Αντωνόπουλος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το σούπερ ξεκίνημα του ΟΦΗ στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (2ος Ομιλος), το ματς με το Δειλινό, τα «Δύο Αοράκια» αλλά και τους φιλάθλους της Κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε o Λάμπρος Αντωνόπουλος στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για ο δυναμικό ξεκίνημα του ΟΦΗ (4-0) και το διπλό επί της Παναγίτσας

«Δουλεύουμε σκληρά πριν από κάθε ματς. Διαβάσαμε τον αντίπαλο και πήραμε ένα σημαντικό διπλό σε μία δύσκολη έδρα. Όταν βρεθήκαμε πίσω, αντιδράσαμε σωστά και άμεσα. Έχουμε την εμπειρία αλλά και το ταλέντο να το κάνουμε».

Για τον στόχο του ΟΦΗ

«Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δεν κρυβόμαστε. Η ομάδα έχει φτιαχτεί για την άνοδο και θα παλέψει γι΄αυτήν. Θέλουμε το κάτι παραπάνω. Ο ΟΦΗ είναι ένα βαρύ όνομα με δυναμική και κόσμο. Στην ομάδα υπάρχει θετική αύρα. Είμαστε όλοι δεμένοι και μία οικογένεια».

Για τον ίδιο

«Δεν είχα σκοπό να φύγω από την Αθήνα. Όμως με ένα τηλεφώνημα διάρκειας μόλις 10 λεπτών με έπεισαν να κατέβω και πάλι στην Κρήτη και μετά το Ρέθυμνο, να παίξω και στο Ηράκλειο. Η ομάδα λειτουργεί επαγγελματικά 100%. Τους ευχαριστώ όλους για την άμεση προσαρμογή».

Για τον 2ο Ομιλο της Γ Εθνικής

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Έχουν ξεχωρίσει κάποιες ομάδες. Όλα θα κριθούν στο τέλος, υπάρχει δρόμος μακρύς. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους».

Για τα «Δύο Αοράκια»

«Είναι ένα κλειστό στολίδι. Είναι το κάτι άλλο. Στα παρέχει όλα. Όπως και ο ΟΦΗ παρέχει τα πάντα σε έναν αθλητή. Περιμένουμε τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί περισσότερο. Είχαμε 500 άτομα στο τελευταίο μας ματς και αν ήταν στο ΒΑΚ θα ήταν γεμάτο. Το ΒΑΚ είναι κλειστό κλουβί. Αλλά τα «Δύο Αοράκια» είναι πλέον η έδρα μας και στόχος μας είναι να έρχονται όλο και περισσότεροι φίλαθλοι. Θα θέλαμε να ζήσουμε αυτό που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Θέλουμε κάθε ματς να είναι γιορτή».

Για το ματς με το Δειλινό

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Κοιτάμε όλα τα ματς με σοβαρότητα. Δεν έχει σημασία αν εμείς έχουμε 4-0 και αυτοί 0-4. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Καλούμε τον κόσμο να έρθει και να δει τον αγώνα σε ένα υπέροχο κλειστό».

Για τον Βασίλη Ράλλη

«Είναι ένας νεαρός αλλά έμπειρος κόουτς. Μας βοηθάει πάρα πολύ και είναι δίπλα μας. Έχει την κατάρτιση αλλά και την οξυδέρκεια να φτάσει ψηλά. Αξίζει και αν συνεχίσει έτσι το μέλλον του ανήκει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook