Σιζόπουλος: «Πρωταγωνιστής ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ανδρέας Σιζόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του ΟΦΗ ενώ στάθηκε και στο έξτρα κίνητρο που υπάρχει για το ματς της Κυριακής.

Ο Κύπριος γκαρντ έδωσε πολύτιμες λύσεις με την είσοδο του στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό και ήταν εκείνος που «ξεκόλλησε» τον ΟΦΗ όταν οι φιλοξενούμενοι εφάρμοσαν άμυνα ζώνης. Ο Ανδρέας Σιζόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αναφερόμενος στην πρεμιέρα της Α2 είπε ότι «η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη, είτε είσαι φαβορί είτε αουτσάιντερ. Δεν περίμενα να έρθει εύκολα η νίκη όμως περίμενα να έχουμε αυτό το νευρικό πρώτο 10λεπτο. Όμως στην συνέχεια όταν «ξεμπουκώσαμε», ήρθε η νίκη που ήταν και δίκαιη». Όσο για την δυναμική του φετινού πρωταθλήματος, ο Σιζόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας λέγοντας πως «το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με το περσινό. Είναι αλήθεια ότι χρειάζεται να σωθείς για να πρωταγωνιστήσεις αφού υποβιβάζονται πέντε ομάδες. Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και ένα μειονέκτημα είναι ότι επειδή μας έχουν χρίσει φαβορί, όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Όμως επειδή διαθέτουμε καλή ομάδα, πιστεύω ότι θα είμαστε ψηλά».

Βέβαια εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας καθώς όπως είπε «επειδή έχω δει την Α2 αλλά και επειδή γνωρίζω την ομάδα είναι εφικτό να πετύχουμε την άνοδο. Έχουμε καλή ομάδα, διαθέτουμε δυνατή έδρα αλλά και την εμπειρία να διαχειριστούμε τα παιχνίδια που θα έρθουν».

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, στάθηκε στην άψογη λειτουργία της ομάδας… «Γενικά, ψάχνω τις ομάδες που θέλω να πάω όμως γνώριζα τις συνθήκες που θα συναντήσω στον ΟΦΗ. Συν τοις άλλοις, έχω παίξει μαζί με άλλα παιδιά και μου είχαν πει τα καλύτερα λόγια. Ο ΟΦΗ διαθέτει έναν επαγγελματισμό που ζηλεύουν πολλές ομάδες της Α1 και πραγματικά ήταν το ιδανικό κλίμα για να έρθω εδώ» ενώ μιλώντας για το ματς με τους Ίκαρους Σερρών αποκάλυψε το έξτρα – κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα λόγω της ήττας στο κύπελλο «η ήττα στο κύπελλο αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για να έρθουμε με την νίκη από τις Σέρρες καθώς αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει σημαντικά».

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου του ΟΦΗ αν και όπως είπε, περίμενε περισσότερο… «Δεν είναι και τόσο ευχάριστο να τους έχεις αντίπαλους γιατί έχω παίξει ως αντίπαλος του ΟΦΗ και γνωρίζω την δυναμική του κόσμου της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερο κόσμο όμως πιστεύω ότι θα φέρουμε περισσότερο κόσμο από εδώ και στο εξής παίζοντας καλύτερο μπάσκετ και παράλληλα προσφέροντας περισσότερο θέαμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook