Τουτζιαράκης: “Ρεβάνς για την ήττα στο κύπελλο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης μιλώντας στo Gentikoule για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ίκαρο Σερρών τόνισε ότι τα όσα γίνονται από πλευράς των Σερραίων δεν θα επηρεάσουν την ομάδα η οποία πάει απερίσπαστη για τη νίκη. Παράλληλα έδειξε “φτιαγμένος” για το παιχνίδι καθώς αποτελεί μια προσωπική ρεβάνς για τον ίδιο και μας εξηγεί τους λόγους…

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Gentikoule…

Για το ντέρμπι στις Σέρρες…

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.  Αυτά που έγιναν τις προηγούμενες μέρες πιστεύω πως δεν θα μας επηρεάσουν. Η ομάδα προετοιμάζεται κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και θα πάμε εκεί για να νικήσουμε.Ξέρουμε πως παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, ένα δεμένο σύνολο, καθώς οι περισσότεροι παίκτες είναι μαζί από πέρσι, η οποία θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της.Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε εκεί και θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Για το αν αποτελεί μια άτυπη ρεβάνς για την ομάδα μετά την ήττα στο κύπελλο από την ομάδα των Σερρών…

Λογικά μπορούμε να πούμε πως αποτελεί μια ρεβάνς για εμάς μετά την ήττα του κυπέλλου. Εμείς βέβαια κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε , όμως η ήττα στο κύπελλο μας κάνει να το βλέπουμε και λίγο σε ρεβάνς και θέλουμε να πάρουμε πολύ το παιχνίδι.

Σταύρο στο παιχνίδι του κυπέλλου είχες μια άτυχη στιγμή χάνοντας ένα εύκολο καλάθι. Αποτελεί για εσένα ένα επιπλέον κίνητρο αυτό το παιχνίδι;

Όπως είπες ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν χάνονται συχνά αυτά τα καλάθια και ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Πρέπει να είμαστε όλοι μας συγκεντρωμένοι και αν μας δοθεί τέτοια ευκαιρία να μην χαθεί ένα τέτοιο καλάθι. Κίνητρο για έναν αθλητή αποτελεί πάντα η νίκη.

Τι να περιμένουμε στην συνέχεια από την ομάδα…

H oμάδα το καλό είναι ότι ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τις Σέρρες. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αγώνα με τον αγώνα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Να είμαστε πάνω απ’όλα δεμένοι όπως είμαστε τώρα και να συνεχίσουμε απερίσπαστοι. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook