Ξημέρης: «Ευχαριστούμε τους Ίκαρους για το… φερ πλέι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του ο Μάνος Ξημέρης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Gentikoule για το “παιχνίδι νεύρων” που επιχειρούν να παίξουν οι Ίκαρων Σερρών όπου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα της Μακεδονίας για το “φερ – πλέι”.

Το μεσημέρι της Τρίτης το Gentikoule αποκάλυπτε το κλίμα που προετοίμαζαν οι γηπεδούχοι για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής και λίγες ώρες αργότερα, ο Μάνος Ξημέρης επιβεβαίωνε το ρεπορτάζ όπου με δηλώσεις του στο basketblog άφηνε σαφείς αιχμές για την στάση των Ίκαρων Σερρών.  “Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια χορηγίας ή αγοράς ιδιωτικού αεροπλάνου, οπότε η μοναδική μας επιλογή ήταν η συγκεκριμένη! Τους ευχαριστούμε για το fair play…” είπε αρχικά ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ.

Παράλληλα, ο Μάνος Ξημέρης άφησε υπόνοιες για την υποδοχή που ετοιμάζουν οι Σερραίοι στον ΟΦΗ λέγοντας ότι: “Ως προς απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου των Ικάρων κ.Αθανασιάδη έχω να πω τα εξής: Κατ’ αρχάς χαίρομαι που περιμένουν πολύ κόσμο στο δικό μας παιχνίδι και εύχομαι να έχουν όσο περισσότερο γίνεται… Αυτό δείχνει πόσο υπολογίζουν την ομάδα μας… Ελπίζω επίσης στον αγώνα, να μην μπει ο ίδιος συγκεκριμένος διαιτητής, όπως γίνεται τις περισσότερες φορές που παίζουμε με αντίπαλο τους Ικάρους στην έδρα τους. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Τους ευχαριστούμε θερμά για τηνυποδοχή που μας ετοιμάζουν και να ξέρουν ότι θα τύχουν ανάλογης και από εμάς στον δεύτερο γύρο” τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στην αλλαγή της ώρας του παιχνιδιού: “Σαν υπεύθυνος για το κλείσιμο των αεροπορικών εισιτηρίων της ομάδας έχω να απαντήσω, ότι δυστυχώς για μας, έχουμε 15 αποστολές εκτός έδρας, όπου λόγω γεωγραφικής θέσης πρέπει να πάρουμε αεροπλάνο… Δεν έχουμε την πολυτέλεια που έχουν οι περισσότερες ομάδες του Λεκανοπεδίου με λεωφορεία και αμάξια. Ως απάντηση στους “λάθους χειρισμούς μας”, απλά να ενημερώσουμε, ότι η μοναδική απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο είναι στις 6.30 το απόγευμα και όπως έχει γίνει γνωστό τα λεφτά της Ομοσπονδίας δε καλύπτουν μετακινήσεις. Οπότε και εμείς κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας”. 
Καταλήγοντας ο κ. Ξημέρης τόνισε:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook