Έκανε «περίπατο» στο ντέρμπι ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Από την πρώτη αγωνιστική έδειξε τις προθέσεις του ο ΟΦΗ που συνέτριψε με 78-62 τον Πανελευσινιακό μετατρέποντας σε περίπατο το υποτιθέμενο ντέρμπι της πρεμιέρας.

Μουδιασμένα ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες με αποτέλεσμα να δούμε κακό μπάσκετ στο πρώτο δεκάλεπτο. Το 10-10 με το τέλος του πρώτο δεκαλέπτου μάλλον τα λέει όλα.

Στις αρχές της δεύτερης περιόδου η δύο ομάδες αφυπνίστηκαν με αποτέλεσμα να παίζουν γρήγορο μπάσκετ και να εναλλάσσονται  στο σκορ . Όλα  αυτά μέχρι και τα μέσα περιόδου, όταν και ο Ανδρέας Σιζόπουλος πήρε το «όπλο» του. Ο Κύπριος γκαρντ πήρε από το χέρι τον ΟΦΗ και του έδωσε και μια διψήφια διαφορά προς το τέλος του(33-23). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στους 6 με τη λήξη του ημιχρόνου(33-27).

Στην τρίτη περίοδο ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να διατηρεί μια μικρή διαφορά η οποία αυξανόταν με την πάροδο του χρόνου αυξανόταν. Με τον Λιούις να βάζει μπροστά τις μηχανές και τον Παναγάκη να δίνει πολυτιμες λύσεις ο ΟΦΗ έκλεισε το δεκάλεπτο στο +8 (49-41).

Στην  4η περίοδο ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι και τα κατάφερε. Οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου συνέχισαν την πιεστική τους άμυνα και παίρνοντας λύσεις στην επίθεση από τους Λιούις,  Σιζόπουλο έφτασαν εύκολα στο πρώτο «ροζ φύλλο» αγώνα για την φετινή περίοδο δείχνοντας τα «δόντια» τους από την πρεμιέρα.

ΟΦΗ: Μπάρδας 14, Λιούις 19, Σκαμνάκης, Σιζόπουλος 15, Παναγάκης 10, Μπαλάφας, Κερασοβίτης, Τουντζιαράκης 8, Κατιάκος 12

Πανελευσινιακός: Κυριακόπουλος 17, Νίκου 6,Κουκουράβας 2, Μαγκουνής 5, Βούλγαρης 5, Μπαλάφας, Δεληγιάννης 12, Μαναβόπουλος 7, Κωνσταντακόπουλος, Γιαννουλάκος 4, Μαντζιώρης 4

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook