Μαϊστρέλης: «Το ΒΑΚ είναι η δύναμή μας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο έμπειρος γκαρντ του ΟΦΗ, Βασίλης Μαϊστρέλης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για νίκη επί του πρωτοπόρου Εσπερου (77-67), την φετινή πορεία αλλά και τους φιλάθλους της Κρητικής ομάδας.

Την 10η νίκη του σε 20 ματς πέτυχε ο ΟΦΗ επικρατώντας στο ΒΑΚ του πρωτοπόρου Εσπερου (77-67) για την 20η αγωνιστική της Γ Εθνικής (2ος Ομιλος).

Ο έμπειρος γκαρντ της Κρητικής ομάδας, Βασίλης Μαϊστρέλης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για νίκη επί του πρωτοπόρου Εσπερου (77-67), την φετινή πορεία του ΟΦΗ αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε o Βασίλης Μαϊστρέλης, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη επί του πρωτοπόρου Εσπερου (77-67)

«Ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή.Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και παίξαμε καλή άμυνα. Μίλησε ο «εγωϊσμός» μας. Μας είχε «πληγώσει» η βαριά ήττα στο ματς του πρώτου γύρου. Εμείς «ψάχνουμε» να βρούμε κίνητρο στο φινάλε του πρωταθλήματος. Τελειώνει η σεζόν και προσπαθούμε καθημερινά στις προπονήσεις για να βγάλουμε σωστά το πρόγραμμα και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να τερματίσουμε ψηλά».

Για την πορεία του ΟΦΗ

«Η πορεία μας είχε σκαμπανεβάσματα. Είχαμε άλλο πρόσωπο στα εντός και άλλο στα εκτός έδρας ματς. Δεν ξέρω που οφείλεται η πτώση στην απόδοσή μας μακριά από το ΒΑΚ, που είναι η δύναμή μας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ειλικρινά. Έχουμε μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Θέλουμε κάθε χρόνο να ανεβαίνουμε και ένα σκαλοπάτι. Μπορούσαμε και καλύτερα αλλά είχαμε τραυματισμούς και άτυχα αποτελέσματα που μας έφεραν πίσω. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα αλλά μετά από την ήττα από τον Κρόνο η εικόνα μας «χάλασε».Συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια».

Για τα τελευταία τέσσερα ματς

«Το ιδανικό θα ήταν να κάναμε «4 στα 4». Στόχος μας είναι να τερματίσει ο ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να «κλείσουμε» την σεζόν με ψηλά το κεφάλι. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα και φαίνεται από το γεγονός οτι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους».

Για τον ΑΟΚ Χανιά

«Είναι μία καλή ομάδα. Έχει πετύχει μεγάλες ήττες αλλά υπέστη ήττες που του κόστισαν. Έχασε ματς στην έδρα του και στον πόντο. Αν κέρδιζε κάποια ματς στα Χανιά τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Είναι μία καλή και σκληροτράχηλη ομάδα. Μακάρι να σωθούν».

Για τον ίδιο

«Είμαι στα τελειώματα της καριέρας μου και προσπαθώ να προσφέρω όσο πιο πολλά μπορώ. Βοηθάω όπου και όσο χρειαστεί τον ΟΦΗ».

Για τον κόσμο της ομάδας

«Η αλήθεια είναι οτι πλην κάποιων ματς δεν είναι πολύ κοντά μας. Ο ΟΦΗ έχει κόσμο και δυναμική αλλά δεν μας έχει σταθεί όσο θα θέλαμε. Έχω ξανά παίξει στον ΟΦΗ και ένα γεμάτο ΒΑΚ δίνει άλλη δύναμη στην ομάδα.  Η ομάδα παίζει καλό μπάσκετ και είναι κρίμα να μην γεμίζει το κλειστό μας».

Για το Κρητικό μπάσκετ

«Σίγουρα το μεγαλύτερο πρόβλημα, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά γενικά είναι το οικονομικό. Ελπίζω να έχουμε ομάδες σε υψηλό επίπεδο. Έρχονται μεγάλες διοργανώσεις στην Κρήτη και βλέπουμε οτι ο κόσμος «διψάει» για καλό μπάσκετ».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook