Aδοντάκης: “Η θέση του ΟΦΗ τον αδικεί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο σέντερ του ΑΟΚ Χανιά, Μανώλης Αδοντάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την νίκη επί του ΟΦΗ.

Ο ΑΟΚ Χανιά επικράτησε στο Κρητικό ντέρμπι απέναντι στον ΟΦΗ με 85-72 την περασμένη Κυριακή για την 21η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ εθνικής και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής και δη, στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Αναλυτικά όσα είπε o Μανώλης Αδοντάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη επί του ΟΦΗ (85-72)

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που ευτυχίσαμε να την βρούμε χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Η θέση του ΟΦΗ τον αδικεί. Εμείς παίξαμε και παίζουμε από δω και πέρα με την “πλάτη στον τοίχο”. Ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά και σκοράραμε 85 πόντους. Βρεθήκαμε σε παραγωγική μέρα. Ο ΟΦΗ έχει πλήρες ρόστερ και δεν θα ξεχάσω το ματς του πρώτου γύρου όπου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τα έβαζε όλα από παντού”.

Για τον 2ο Ομιλο της Γ εθνικής

“Είναι δύσκολος και αμφίρροπος. Η πορεία μίας ομάδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν πολλές διαφορές. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Γιατί δηλαδή να μην είναι στις 2 πρώτες θέσεις ο ΟΦΗ; Τι έχει να ζηλέψει; Δεν είναι πάντως θέμα τύχης που είναι στις δύο πρώτες θέσεις οι Εσπεροι. Είναι καλές ομάδες με δυνατά ρόστερ. Είναι πολύπαραγοντικό το θέμα. Όλες οι ομάδες κρίνονται από την συνολική πορεία και όχι από ένα ματς. Οι Κρητικές ομάδες έχουμε το μεγάλο μειονέκτημα με τα ταξίδια. Δεν είναι εύκολο να “θαλασσοπνίγεσαι” και να πηγαίνεις  με… ναυτία στα εκτός έδρας ματς. Πάλι καλά όμως που έχουμεκαι χορηγούς τις Ναυτιλιακές εταιρίες που μας βοηθάνε πολύ και αν δεν υπήρχαν ίσως να μην κατεβαίναμε στο πρωτάθλημα”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook