Τσερκιτσόγλου: “Mε ένα γεμάτο ΒΑΚ μπορούμε να κάνουμε το απόλυτο στην έδρα μας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η αγάπη του για τον ΟΦΗ είναι δεδομένη, καθώς δεν χάνει ευκαιρία να δει παιχνίδι της ομάδας και στο ποδόσφαιρο. Γέννημα-θρέμμα Οφητζής, πονάει την φανέλα, κάτι που μερικές φορές τον βγάζει και εκτός ορίων. Ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της εξέδρας και μέσω του Gentikoule μιλάει για το μεγαλείο του λαού του ΟΦΗ, τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας αλλά και τις δικές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Gentikoule

Πρόδρομε είσαι ένας από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας, πως κύλησε η προετοιμασία της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα;

Φέτος πιστεύω θα είναι μια πιο δύσκολη χρονιά, καθώς θα αγωνιζόμαστε σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Είμαστε κάπως κουρασμένοι γιατί δουλέψαμε σκληρά, είχαμε και κάποιους τραυματισμούς αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι είμαστε καλά με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Δημήτρη(σημ. Καραδολάμης) και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με το δεξί το Σάββατο τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα.

Πρώτο ματς το Σάββατο για τον ΟΦΗ, με  την ομάδα να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της με ένα δυνατό ντέρμπι κόντρα στην Ελευσίνα. Τι να περιμένουμε;

Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένουμε να είναι ντέρμπι. Η Ελευσίνα έχει ενισχυθεί σημαντικά έχει πάρει παίκτες όπως ο Κυριακόπουλος και ο Μαγκουνής, οι οποίοι βοήθησαν πολύ τον ΑΓΟΡ να πάρει την άνοδο στην Α1. Είναι μια ομάδα δυνατή με έμπειρους παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, πιστεύω πως θα το πάρουμε και να ξεκινήσουμε με το δεξί της υποχρεώσεις μας και να πάρει και φόρα ο κόσμος και το ποδόσφαιρο το απόγευμα.

 Η φετινή χρονιά μπορεί να είναι η πιο επιτυχημένη στην ιστορία της ομάδας;

Θα δείξει. Δεν μπορούμε από τώρα να λέμε μεγάλα λόγια. Έχουμε δουλέψει όλοι σκληρά, εγώ έχω ξεκινήσει από πιο νωρίς τις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος και πιστεύω πως η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να έχει μα πολύ καλή χρονιά και να πετύχει τους στόχους της. Υγεία να έχουμε και όλα έρχονται.

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο της ομάδας…

Άμα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας όπως στο παιχνίδι με το Πέραμα, θα παίζουμε με παίκτη παραπάνω. Έχω μιλήσει με παιδιά που είναι στους συνδέσμους και έχω πάρει την διαβεβαίωση πως θα είναι δίπλα μας. Είναι διαφορετικό πράγμα να παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο και ειδικά στο ΒΑΚ που είναι ένα γήπεδο που μπορείς να εκμεταλλευτείς την έδρα σου. Πιστεύω πως με ένα γεμάτο ΒΑΚ μπορούμε να κάνουμε το απόλυτο στην έδρα μας. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας.

Η άνοδος στην Α1 είναι εφικτή για τον ΟΦΗ

Δεν θα είναι κάτι το εύκολο. Προσπάθεια, ομαδική δουλειά και τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Εκεί θα δείξουμε αν είναι εφικτή η άνοδος. Πολύ δουλειά, σκυμμένα κεφάλια και οι κόποι μας πιστεύω πως μπορούν να ανταμειφθούν.

Πρόδρομε είσαι ένας παίκτης τον “ειδικών αποστολών”. Πως σου φαίνεται αυτός ο ρόλος που έχεις στην ομάδα

Ο κάθε παίκτης, έχει ένα ρόλο στην ομάδα. Κάποιος αναλαμβάνει να πάρει τα σουτ, άλλος να οργανώσει το παιχνίδι. Εγώ είμαι ένας παίκτης που προορίζομαι κυρίως για να περιορίσω κάποιον άλλο. Αυτό χρειάζεται ο προπονητής από εμένα και αυτό κάνω. Εμένα μου αρέσει αυτός ο ρόλος. Εγώ κυρίως θέλω να βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook