Eνδεχόμενο αναβολής της πρεμιέρας της Α2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί η Α2, από τη στιγμή που η ΑΕΚ πήρε το πιστοποιητικό, να μην έχει εκκρεμότητες,  ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως μπορεί να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Α2. Συγκεκριμένα 6 ομάδες της Α1 δεν έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Πανελλήνιος, ΚΑΟΔ, Καβάλα, Μαρούσι) και σε περίπτωση που δεν βρουν λύση, την θέση τους θα κληθούν να πάρουν ομάδες της Α2.

Αυτό οδηγεί και στο συμπέρασμα πως το πρωτάθλημα της Α2 οδηγείται σε αναβολή αν και κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την ΕΟΚ.

Στον ΟΦΗ πάντως συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Ελευσίνα, σε περίπτωση που διεξαχθεί το παιχνίδι. Ο Νίκος Ορφανός το πρωί έκανε βάρη και το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση με τη νέα του ομάδα. Από την χθεσινή προπόνηση αποχώρησε προληπτικά ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου, ο οποίος θα συμμετάσχει κανονικά στην απογευματινή προπόνηση.

Κοίλη ο Καραδολάμης

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν πως ο Δημήτρης Καραδολάμης έχει υποστεί κοίλη. Ο παίκτης θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και θα επανεξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας την επόμενη εβδομάδα όπου και θα γίνει ακριβής το χρονικό της απουσίας του, όπερ και σημαίνει πως σε περίπτωση που το παιχνίδι με την Ελευσίνα γίνει αυτό το Σάββατο ο νεαρός πάουερ φόργουορντ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook