Και με την «βούλα» ο Ορφανός στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Νίκου Ορφανού στον ΟΦΗ με την ανακοίνωση της απόκτησης του. “Ήθελα να έρθω από την πρώτη στιγμή” δήλωσε ο 29χρονος πλέι – μέικερ που αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ του φετινού ΟΦΗ.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου γκαρντ που την προηγούμενη χρονιά φόρεσε την φανέλα του Κόροιβου Αμαλλίαδας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άρη, Ολυμπιάδα Πατρών και Κεραυνό Αιγίου. Ο Νίκος Ορφανός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της συμφωνίας, με την ομάδα του ΟΦΗ.ήθελα να έρθω από την πρώτη στιγμή, καθώς, υπήρχε ενδιαφέρον  εδω και μια τριετία.Μάλιστα τότε είχα κατέβει, είχα γνωρίσει τους ανθρώπους της διοίκησης του ΟΦΗ, τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και μου είχαν δημιουργήσει πολύ καλές εντυπώσεις”.

Ο Μάνος Ξημέρης από την πλευρά του είπε με τον Νίκο Ορφανό, μας συνδέει μια φιλία πολλών χρόνων. Ήταν και παλαιότερη επιθυμία να αγωνιστεί στην ομάδα μας, αλλά για προσωπικούς  λόγους, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου, ώστε ο Νίκος Ορφανός να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”, βοηθώντας την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της”. Ο Νίκος Ορφανός θα βρίσκεται στο Ηράκλειο εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΟΦΗ θέτοντας τον εαυτό του για την πρεμιέρα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

“Το τμήμα μπάσκετ του ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Ορφανού”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook