Γεμίζει το “οπλαστάσιο” στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ευκαιρία να κάνει μετά από καιρό μια προπόνηση με “γεμάτο” ρόστερ είχε ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην χθεσινή προπόνηση είχε την ευκαιρία να δουλέψει όσα ήθελε καθώς δεν είχε στην διάθεση του μόνο τον Δημήτρη Καραδολάμη. Ο Μπαλάφας μετά από απουσία σχεδόν δύο εβδομάδων έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, ενώ και ο Σκαμνάκης ο οποίος απουσίαζε στις τελευταίες προπονήσεις ενός μικροπροβλήματος επέστρεψε κανονικά.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18:00 όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Ελευσίνα.

Δεν βιάζονται για το πλέι-μέικερ

Στον ΟΦΗ μετά την φυγή του Καρακωσταντάκη δεν βιάζονται να αποκτήσουν ένα πλέι-μέικερ. Οι άνθρωποι του συλλόγου στρέφονται σε μία  λύση που θα προορίζεται ως τρίτος πλέι-μέικερ ωστόσο η αγορά είναι περιορισμένη ενώ και στον ΟΦΗ δεν θέλουν να δαπανήσουν πολλά χρήματα για αυτή την μεταγραφή και για αυτό δεν βιάζονται καθώς περιμένουν όσοι παίκτες δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα να ρίξουν λίγο το κασέ τους, ενώ όπως πηγάζει από κύκλους της ομάδας η μεταγραφή ενδέχεται να γίνει και μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook