Ξυπνήσατε στραβά κ.Καρακωσταντάκη;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Κυριάκος Καρακωσταντάκης, ο οποίος ενεργώντας άκρως αντιεπαγγελματικά ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΟΦΗ πως φεύγει από την ομάδα!

Ποιος παίκτης σε ηλικία 17 ετών, πραγματοποιώντας την πρώτη του προετοιμασία με μία επαγγελματική ομάδα δεν θα ήθελε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 και πόσο μάλλον σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ; Ποιος δεν θα ήθελε να μαθαίνει πράγματα δίπλα σε παίκτες όπως ο Λιούις, ο Μπάρδας και ο Κερασοβίτης. Ο Κυριάκος Καρακωσταντάκης χωρίς να έχει πετύχει τίποτα στην καριέρα του, χωρίς να έχει κάνει ουσιαστική προετοιμασία σε επαγγελματικό επίπεδο αποφάσισε, επειδή ίσως ξύπνησε στραβά να φύγει από τον ΟΦΗ. Μήπως έχετε καμιά πρόταση από τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό κ. Καρακωσταντάκη και δεν το ξέρουμε; ή μήπως από την Μπαρστελόνα; από το ΝΒΑ ίσως; Μήπως φταίει το λοκ-αουτ και δεν σας έχει κατατεθεί ακόμα;

Kι’όμως ένα παιδί 17 ετών που δεν έχει δεν έχει παίξει ποτέ σε επαγγελματικό επίπεδο αποφασίζει  να φύγει ενημερώνοντας αυθημερόν την ομάδα του αναζητώντας την τύχη του σε ομάδα της Αθήνας! Oι άνθρωποι του ΟΦΗ του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτός αντί να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά ψάχνει για φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Πάντως από αυτή την ενέργεια θα φανεί ποιος έχει χάσει στο τέλος… και αυτός δεν θα είναι ο ΟΦΗ.

Πλέον ο ΟΦΗ μετά την άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Καρακωσταντάκη αναγκάζεται να ψάξει για τρίτο πλέι μέικερ, σε κάτι λιγότερο από 2 εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Βλάχος μιλώντας στο Gentikoule για την απόφαση του πρώην παίκτη του ΟΦΗ πλέον να αφήσει την ομάδα είπε τα εξής:

“Άλλα παιδιά 17 χρονών θα έκαναν τον σταυρό τους να παίξουν στον ΟΦΗ. Με τον Βλάχο προπονητή δεν υπάρχει Καρακωσταντάκης. Οι μικροί αντί να σέβονται κάποια πράγματα και να εκτιμούν τις ευκαιρίες που τους δίνονται κάνουν του κεφαλιού τους αλλά καταστρέφονται κυρίως από τους πατεράδες τους. Αν αναρωτιέται κανείς γιατί το Κρητικό μπάσκετ δεν έχει υποδομές ας πάει στους πατεράδες των παικτών και θα λάβει απάντηση. Κακώς εμπιστευτήκαμε και θελήσαμε να δώσουμε ευκαιρία σε αυτόν το παιδί”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook