ΟΜΙΛΟΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ: Έκαναν τρομερό νταμπλ σε Κορασίδες – Νεάνιδες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι αθλήτριες του Νίκου Δελατόλα τρέλαναν ολόκληρη την Κρήτη αφού μέσα σε μια εβδομάδα κατέκτησαν το Παγκρήτιο πρωτάθλημα στις κατηγορίες των κορασίδων και των νεάνιδων. Απίστευτη νίκη του ΟΦΗ με 28 πόντους διαφορά ενώ έπρεπε να κερδίσει με 25.

Έναν απίστευτο τίτλο κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα νεάνιδων του ΟΦΗ ενώ όλα έδειχναν ότι το πρωτάθλημα πήγαινε στην Αλικαρνασσό και τον Ηρόδοτο. Και ο λόγος είναι ότι πριν το τζάμπολ των δύο παιχνιδιών, ο ΟΦΗ ήθελε ήττα του Αρκαδίου από τον Ηρόδοτο και δική του νίκη με διαφορά 14 πόντων παραπάνω από αυτήν που θα πετύχαινε η ομάδα της Αλικαρνασσού. Τελικά, ο Ηρόδοτος κέρδισε με 11 πόντους διαφορά το Αρκάδι (54-43) και κατά συνέπεια ο ΟΦΗ έπρεπε να κερδίσει με 25 πόντους για να πάρει το πρωτάθλημα καθώς υπερτερούσε στην ισοβαθμία. Τελικά, όχι μόνο πήρε την διαφορά αλλά την εξασφάλισε και στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τρίποντο της Κουράτορα που διαμόρφωσε το τελικό 68-40 εις βάρος του Πλατανιά.

Η απίστευτη επίδοση των νεάνιδων του  ΟΦΗ είναι ότι η ίδια ομάδα (στις κορασίδες) κατέκτησε το πρωτάθλημα παίζοντας με κορίτσια μεγαλύτερης ηλικίας ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα είχε πάρει και αυτό το πρωτάθλημα.

Η σύνθεση του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά: Φραγκάκη, Ιατράκη 5, Παπαδάκη Κ., Βατσινά 27 (5), Αθανασάκη, Κοντογιάννη, Μαυρόκωστα, Κουράτορα 12 (2), Τζανετή 2, Παπαμαρκάκη 9 (1), Σφακιανάκη 10, Λιόντα 3.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook