Iκανοποίηση στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ μέσα σε ένα 48ωρο αντιμετώπισε δύο φορές τον ΑΓΟΡ, μια ομάδα Α1 την οποία κοίταξε στα μάτια. Μπορεί να γνώρισε δύο ισάριθμες ήττες ωστόσο τα συμπεράσματα ήταν άκρως ικανοποιητικά κάτι που επισήμανε και ο Βαγγέλης Βλάχος. Οι “ασπρόμαυροι” δείχνουν να βάζουν τις βάσεις για κάτι καλό φέτος και με σκληρή δουλειά πιθανόν να τα καταφέρουν.

Το διήμερο φιλικών με τον ΑΓΟΡ άφησε ευχάριστα συμπεράσματα για τον τεχνικό του ΟΦΗ, ο οποίος είδε χθες την ομάδα να έχει μια πολύ καλή αγωνιστική ταυτότητα και να χάνει στις λεπτομέρειες. Ένα ακόμα στοιχείο που κρατάνε στον ΟΦΗ είναι πως η ομάδα κατάφερε να δείξει βελτίωση μέσα σε 24 ώρες χωρίς προπόνηση. Οι παίκτες κατάλαβαν τα λάθη τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης και δεν τα επανέλαβαν στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Στον ΟΦΗ  συνεχίζουν τις προπονήσεις εν οψει της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα είναι πιθανόν να δοθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι με το Ηράκλειο. Από τις προπονήσεις απέχει ο Κώστας Μπαλάφας ο οποίος είναι τραυματίας. Ο σέντερ του ΟΦΗ αναμένεται να μείνει εκτός παρκέ για ακόμα ένα δεκαήμερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook