Νέο τεστ σήμερα για τον ΟΦΗ κόντρα στον ΑΓΟΡ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νέο φιλικό παιχνίδι θα δώσουν σήμερα ο ΟΦΗ και ο ΑΓΟΡ με το παιχνίδι να γίνεται αυτήν την φορά στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ (6.00 / live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) ενώ ο Βαγγέλης Βλάχος περιμένει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.

Μετά την ήττα της ομάδας του Ηρακλείου στο Ρέθυμνο, οι δύο ομάδες αναμετρώνται σήμερα στην “ρεβάνς” της χθεσινής αναμέτρησης. Και μπορεί το σκορ (93-73) να δείχνει εύκολη επικράτηση της ομάδας του Στέργιου Κουφού όμως αυτό δεν συνέβη σε καμία περίπτωση. Ο Βαγγέλης Βλάχος εξέφραζε την ικανοποίηση του από το γεγονός ότι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα για 30 ολόκληρα λεπτά έχοντας ως αντίπαλο μια ομάδα που ήδη έχει φτιάξει το ρόστερ της σε μεγάλο βαθμό αλλά και παράλληλα έχει πολύ καλύτερο ρόστερ από αυτό του ΟΦΗ.

Το ευχάριστο για τον ΟΦΗ είναι ότι δείχνει πως φέτος θα έχει πολυφωνία στην επίθεση ενώ φάνηκε ότι φέτος δεν θα είναι μονοδιάστατο το παιχνίδι της ομάδας εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια και ασφαλώς θα μπορεί να απειλεί τόσο από την περιφέρεια όσο και μέσα από την ρακέτα όπως αποδείχθηκε και χθες με την εμφάνιση του Σταύρου Τουντζιαράκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook