Το ευχαριστώ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Επιτροπή Μπάσκετ με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Σύσσωμη η ομάδα Μπάσκετ του Ο.Φ.Η, βρεθήκαμε χθές στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου προκειμένου να γνωρίσουμε τα παιδιά και να πάρουμε σπουδαία μαθήματα ζωής από εκείνα. Η φιλοξενία που μας επιφύλαξαν ήταν άψογη και για το λόγο αυτό θελήσαμε να τους το ανταποδώσουμε προσκαλώντας τα, με τη σειρά μας, στον κυριακάτικο αγώνα στο ΒΑΚ με αντίπαλο τη Σαντορίνη, προκειμένου να αποτελέσουν το γούρι μας και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε κάποιους ανθρώπους και επιχειρήσεις που βοήθησαν ώστε η χθεσινή να βραδιά να γίνει ακόμη πιο όμορφη για όλους μας. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τον κο Μιχάλη Λελεδάκη και το κατάστημα  D.53 ( Δικαιοσύνης  53) , τον κο Μηνά Χαλκιαδάκη και τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, τον κο Γιώργο Πάσσο και τα κομμωτήρια gp Γιώργος Πάσσος (Λ.Ικάρου-Ούλωφ Πάλμε- Τ.Ε.Ι Ηρακλείου-Talos Plaza), τον κο Χαράλαμπο Βολωνάκη και την Πιτσαρία-Ρεστοράν  la notte ( Λ. Ιωνίας 208),το Πλυντήριο Αυτοκινήτων Auto Laundry (Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 5), το κομμωτήριο  Magic Hair της κας Πέλλας Αποστολάκη (Μάχης Κρήτης  56), την εταιρεία Rea Fruits (Βιομηχανική Ηρακλείου, οδός Ξ), την Μπουτίκ του Ο.Φ.Η (Ισαύρων 93), το Φαρμακείο Λιοδάκη ( Έβανς 45) και το βιβλιοπωλείο Λέξις (Έβανς 56-58).

Τέλος θα θέλαμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια για την φιλοξενία τους και να υποσχεθούμε ότι εχθές ήταν απλά η πρώτη επαφή. Θα φροντίσουμε να υπάρξει συνέχεια και θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες του Κέντρου όποτε μας ζητηθεί. Ο Ο.Φ.Η των ονείρων μας είναι ένας Ο.Φ.Η τόσο αγαπητός, όσο και χρήσιμος για την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου αλλά και της Κρήτης γενικότερα.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και αγάπη.

Η Επιτροπή Μπάσκετ του Ο.Φ.Η

ΥΓ. Όποιος επιθυμεί να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων μπορεί να επικοινωνήσει με την κα Δήμητρα Πραχάλη, Διευθύντρια του Κέντρου, στο 2810-226339.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook