Αντί για κύπελλο, φιλικά με ΑΓΟΡ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ αποκλείστηκε από έναν θεσμό που δεν θα έφτανε μακρυά και πλέον άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην προετοιμασία εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος δίνοντας δυνατά φιλικά με τον ΑΓΟΡ.

Άλλωστε, ο αποκλεισμός από τους Ίκαρους Σερρών δεν απέφερε μόνο την… ψυχική ηρεμία στην ομάδα που θα είχε στο μυαλό της δύο διοργανώσεις αλλά και την ξεκούραση αφού θα έπρεπε να κάνει δύο φορές το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο, Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρίσκεται την Τετάρτη στην Χαλκιδική για να αντιμετωπίσει το Στρατώνι για την δεύτερη φάση του κυπέλλου.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πλέον όλο το βάρος ρίχνεται στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για το… τζάμπολ του πρωταθλήματος την 1η Οκτωβρίου. Για αυτόν τον λόγο, ήδη ο ΟΦΗ “έκλεισε” δύο δυνατά φιλικά με τον ΑΓΟΡ τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο αντίστοιχα. Ο Βαγγέλης Βλάχος θα έχει ξανά στην διάθεση του τον Αλέξη Μπάρδα που επέστρεψε στην Κρήτη μετά την απουσία του λόγω μιας προσωπικής υπόθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook