ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΦΗ με 50 τρελαμένους οπαδούς, “άλωσε” την Καλλιθέα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αυτός ο ΟΦΗ έχει μεγάλα… “καρύδια”! Με κόντρα διαιτησία και αναποδιές – δεν έπαιξε ο Ανδρέας Ξενάκης, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στην Γ’ Εθνική κερδίζοντας το Πόλις Καλλιθέας με 72-64. Φοβερή ατμόσφαιρα από 50 οπαδούς του ΟΦΗ.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχαν οι παίκτες του Γιάννη Κόκκινου που επιστρέφουν στην Κρήτη νικητές μετά από εξαιρετική εμφάνιση στην Καλλιθέα. Οι παίκτες του ΟΦΗ αποδείχθηκαν “ψυχάρες” καθώς αγωνίστηκαν χωρίς τον Ανδρέα Ξενάκη που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού όλη την εβδομάδα με αποτέλεσμα να προφυλαχθεί από τον Γιάννη Κόκκινο ενώ είχαν να αντιμετωπίσουν και μια εχθρική διαιτησία που από το πρώτο ημίχρονο είχε χρεώσει την ομάδα με δύο τεχνικές ποινές.

Ο ΟΦΗ είχε το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα και δεν το έχασε σχεδόν ποτέ φτάνοντας στο δεύτερο συνεχόμενο “διπλό” και τρίτο σερί ροζ φύλλο αγώνα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ ήταν ο Κριθινάκης που έκανε καταπληκτικό παιχνίδι έχοντας 6/7 τρίποντα!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΟΦΗ είχε την στήριξη και 50 οπαδών του που βρέθηκαν στο κλειστό της Καλλιθέας και στάθηκαν στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Κόκκινου από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook