Με την ψυχολογία στα ύψη για το “διπλό” στην Καλλιθέα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με το Πόλις Καλλιθέας για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο ΟΦΗ έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα δείχνοντας πως θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας. Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ έχουν σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας για την φετινή σεζόν και ήδη ο ΟΦΗ, εντελώς αθόρυβα, βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι παίκτες του Γιάννη Κόκκινου έχουν παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο και ακόμα και στις δύο ήττες που υπέστη (Πεντέλη, Κάδμος) έγιναν με συνολική διαφορά 11 πόντων και από ομάδες που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Όπως γίνεται κατανοητό, η ψυχολογία των παικτών του Γιάννη Κόκκινου βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο και πάνε στην Καλλιθέα για να αντιμετωπίσουν τον Πόλις Καλλιθέας με στόχο τη νίκη. Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook