Kόκκινος: «Χρειαζόμαστε τέτοιες νίκες»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ κέρδισε τον αήττητο Εσπερο Λαμίας και πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ψυχή! Μπορεί για 30 λεπτά να έβλεπαν την πλάτη των αντιπάλων τους και να κυνηγούσαν το σκορ, αλλά τελικά εκείνοι είπαν την τελευταία λέξη στο συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε στο «παλατάκι» του ΒΑΚ το οποίο και κατάφεραν να κερδίσουν, με όπλο την σκληρή άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου και πολύ…μαγκιά! 

Ο ΟΦΗ κέρδισε με 80-73 τον αήττητο Εσπερο Λαμίας και πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (δεύτερη συνεχόμενη), σε ένα ακόμη παιχνίδι με πάθος και γερά νεύρα, που κρίθηκε στο φινάλε! 

Εσταζε…μέλι για τους παίκτες του ΟΦΗ, ο προπονητής του, Γιάννης Κόκκινος:

«Τέτοιες νίκες, δινουν δύναμη και ψυχολογία στον ΟΦΗ» ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, στην συνέντευξη Tύπου που ακολούθησε το παιχνίδι. «Χρειαζόμαστε τέτοιες νίκες. Μας ανεβάζουν ψυχολογικά και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε» πρόσθεσε ο τεχνικός του ΟΦΗ και αναφερόμενος στο παιχνίδι, υπογράμμισε πως: «Mου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Με σασπένς και πάθος και απο τις δυο ομάδες.

Εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα του αγώνα. Κυνηγούσαμε συνεχώς το σκορ. Με καλή άμυνα καταφέραμε να το γυρίσουμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, παλέψαμε, πήραμε επιθετικά ριμπάουντ.
Αυτα ήταν τα κλειδιά της νίκης. Στο τέλος είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εσπέρου για την πολύ καλή ομάδα που έχει. Του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του. Είναι μια ομάδα κόσμημα για την κατηγορία. Συνεχίζουμε το στόχο μας, που είναι η εύκολη παραμονή της ομάδας και το χτίσιμο μιας ομάδας βήμα-βήμα για το μέλλον. Μέχρι τώρα πάμε καλά» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook