Λιγοψύχησε στο τέλος και ηττήθηκε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ κάνοντας πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και ενώ ήταν μέσα στο παιχνίδι, ηττήθηκε από τον ανώτερο Κάδμο Θήβας με 64-70.

Το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό και με λύσεις από την περιφέρεια, κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς με 8 πόντους (16-8) ενώ στην συνέχεια με νέο τρίποντο του Αγαπιάδη έγινε το 21-13. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο δεκάλεπτο και με τον Γκρινιάρη να δίνει λύσεις από την περιφέρεια κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και τον ΟΦΗ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με διαφορά δύο πόντων (33-31).

Στην τρίτη περίοδο, ο ΟΦΗ έκανε ένα μικρό σερί και προηγήθηκε με 38-34 όμως ο Κάδμος απάντησε αμέσως με ένα δικό του σερί 8-0 πηγαίνοντας στο +4 (38-42). Στην τρίτη περίοδο ο Σκεμπές ήρθε από τον πάγκο και έδωσε λύσεις στην επίθεση με δύο εύστοχα τρίποντα και τον Κάδμο να προηγείται με 48-52 ελέγχοντας απόλυτα το παιχνίδι. Ο Κάδμος είχε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του τελευταίου δεκαλέπτου με τον ΟΦΗ να μειώνει στους τρεις πόντους στο 39′ (61-64). Και ενώ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, έχασε τρία συνεχόμενα τρίποντα κάνοντας πολύ κακές επιθέσεις με τον Πανταζή να έχει 6/6 βολές στο τέλος και να παίρνει τη νίκη με 64-70.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook