Για τη νίκη – πρόκριση στις Σέρρες ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο Βαγγέλης Βλάχος να τονίζει ότι το αυριανό παιχνίδι είναι “ματς προετοιμασίας”, όμως αναμφίβολα άπαντες στον ΟΦΗ θέλουν να ξεκινήσει η ομάδα με το δεξί κάνοντας γνωστές τις προθέσεις της από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Άλλωστε, το κύπελλο δεν είναι ο πρώτος στόχος του ΟΦΗ και αν μη τι άλλο, το αυριανό παιχνίδι κόντρα στους Ίκαρους Σερρών (live 12.00 Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) προσφέρεται για συμπεράσματα αλλά και σαν την ευκαιρία για τον Βλάχο να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει αφορά τον Αλέξη Μπάρδα καθώς ο αρχηγός του ΟΦΗ έχει μια προσωπική υπόθεση με αποτέλεσμα να έχει πάρει άδεια από τον 43χρονο τεχνικό.

Σε περίπτωση που ο ΟΦΗ κερδίσει τους Ίκαρους Σέρρων, τότε θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το νικητή του ζευγαριού Φιλαθλητικός – Αμύντας. Σε περίπτωση που προκριθούν οι γηπεδούχοι, τότε η ομάδα του Ηρακλείου θα κληθεί να αγωνιστεί στην Αθήνα ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα φιλοξενήσει την πρώην ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου που αγωνίζεται επίσης στην Α2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook