“Έσταζε μέλι” ο Κόκκινος για τον κόσμο του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κόσμος του ΟΦΗ έδωσε βροντερό παρόν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και ο Γιάννης Κόκκινος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συμπαράσταση του.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ «αντιμετωπίσαμε μια καλοδουλεμένη ομάδα. Με αυτοματισμούς. Η δουλειά του προπονητή της φάνηκε στο γήπεδο. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου καλές αμυντικές αντιδράσεις στο παιχνίδι της Νίκης. Αυτο το διορθώσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου πήραμε μια διαφορά και τη συντηρήσαμε. Εχουμε έμπειρα παιδιά όπως ο Ξενάκης, ο Αγαπιάδης και ο Μαιστρέλης. Κολλήσαμε λίγο στη ζώνη που έπαιξε η Νίκη στην τελευταία περίοδο και μέχρι να βρούμε τις λύσεις είχαμε πρόβλημα.Αποφύγαμε όμως στην άμυνα μας να γυρίσει η Νίκη το σκορ και έτσι πήραμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι, ο Γιάννης Κόκκινος, ανέφερε πως «τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι. Οσο περνάει το πρωτάθλημα θα γινόμαστε καλύτεροι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ για την βοήθεια που μας πέρασε. Βλέπω ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε. Ελπίζω να τους ευχαριστήσαμε και να τους έχουμε στα εντός έδρας παιχνίδια συνέχεια κοντά μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook