Κόκκινος: “Να στήριξει ο κόσμος τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ Γιάννης Κόκκινος μίλησε για την επιστρ-ΟΦΗ της Κυριακής όπου όλοι περιμένουν την συμπαράσταση του κόσμου στο “παλατάκι” του ΒΑΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ofierasitechnis.gr, ο Γιάννης Κόκκινος:

-Πρώτο παιχνίδι για τον ΟΦΗ. Είναι έτοιμος να μπει στην μάχη της Γ’ Εθνικής;

«Έτοιμοι 100% δεν είμαστε. Αλλά είμαστε σε ένα καλό βαθμό ετοιμότητας για την εποχή. Στα φιλικά δείξαμε καλή εικόνα και περιμένω από τα παιδιά να βγάλουν την εικόνα αυτή στο πρώτο παιχνίδι, που θέλουμε να το κερδίσουμε».

-Ποιο θα είναι το στοιχείο που ξεχωρίσει στον φετινό ΟΦΗ;

«Η δική μας δύναμη είναι οι έμπειροι παίκτες, όπως ο Αγαπιάδης, ο Ξενάκης, ο Μαϊστρέλης, ο Μουλάς, ο Μπουμπάρης αλλά και τα νέα παιδιά που έχουμε και διαθέτουν ενθουσιασμό».

-Τι εικόνα έχετε από τον αντίπαλο, τη Νίκη Αμαρουσίου;

«Ο αντίπαλος πέρσι έπαιξε στην Β’ Εθνική. Εχει έμπειρους παίκτες όπως ο Σκούταρης με μεγάλες παραστάσεις, αλλά και τον Κοντογιάννη. Παίζουν με το μυαλό και είναι δύσκολοι παίκτες. Έχουμε μια εικόνα από τον αντίπαλο, θα κάνουμε το πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε».

-Τι να περιμένει ο κόσμος απο την ομάδα μπάσκετ;

«Κάνουμε μια επανεκκίνηση στην ομάδα. Στηρίζουμε το ντόπιο στοιχείο. Οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίξουν την ομάδα αυτή. Έχουμε παιδιά που θα ματώνουν για την φανέλα του ΟΦΗ. Εύχομαι να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει και σε κάθε παιχνίδι να είναι όλο και περισσότερος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook