Οι πρώτες μεταγραφές του ΟΦΗ του… restart!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στα παρκέ και ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα χρονιά όπου η ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου άρχισε να ανεβάζει στροφές εν όψει της νέας χρονιάς που θα την βρει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου βασικός στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία και η καθιέρωση, σε υγιείς βάσεις, στις εθνικές κατηγορίες. Ως επί το πλείστον, η ομάδα αναμένεται να στελεχωθεί με αθλητές από το Ηράκλειο ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε το ρόστερ του ΟΦΗ να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Ήδη, πάντως – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – έχουν γίνει οι πρώτες μεταγραφές και έχουν κλείσει οι πρώτοι παίκτες για τη νέα χρονιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη αποκτήθηκαν οι Νίκος Κριθινάκης (Εργοτέλης), Βασίλης Μαϊστρέλης (Ηρόδοτος), Λεωνίδας Μπούμπαρης (Δειλινό), Χρήστος Καρλάφτης (Ηρόδοτος) ενώ επέστρεψε στην ομάδα και ο Γιούσι Κυρίτσης που είχε δοθεί δανεικός στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο Γιάννης Κόκκινος, στόχος είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία στα τέλη Αυγούστου, όταν και θα έχει γεμίσει πλήρως το ρόστερ του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook