Συναντήθηκε με Λαμπρινό ο Δανδάλης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με την Αρχαιολογική Υπηρεσία Ηρακλείου.

Αναφέραμε χθες για την απόφαση – βόμβα της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Ηρακλείου που ζητάει την απομάκρυνση των αθλητικών χώρων που βρίσκονται στα Ενετικά Τείχη. Μια απόφαση που επηρεάζει άμεσα και τον ΟΦΗ καθώς με το συγκεκριμένο έγγραφο απαιτεί το κλείσιμο των γηπέδων μπάσκετ που στεγάζονται στην Εφόδου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των Αντιδημάρχων Τεχνικών έργων κ. Γιάννη Αναστασάκη και Αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά, ενημερώθηκαν για τη διαφοροποίηση της στάσης της Αρχαιολογίας αναφορικά με την πρόταση του Δήμου Ηρακλείου για τη χρήση των Ενετικών Τειχών.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός  τόνισε ότι, κορυφαία προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η παραχώρηση της χρήσης των Ενετικών Τειχών στο Δήμο Ηρακλείου, η σωστή χρήση τους και η εξοικείωση δημοτών και επισκεπτών με το μνημείο, ενώ επεσήμανε την ανάγκη να υπάρχει στενή συνεργασία με όλους τους φορείς για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook