Γιορτή του μπάσκετ στα γήπεδα της Εφόδου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Γέμισαν παιδικές φωνές τα γήπεδα μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου, στο περιθώριο του πρώτου τουρνουά μικρών ηλικίων ΟΦΗ 2016, που διοργανώνει ο ΟΦΗ σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Το τουρνουά θα συνεχιστεί έως τις 21/5 με τη συμμετοχή ομάδων 2005 και μκρότεροι των ακαδημιών ΟΦΗ, ΑΟΑΝ, Ηράκλειο,Ανδρογέας, Εργοτέλης, Ηρόδοτος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό εφόδου χωρίς σκορ, με μοναδικό στόχο την απόλυτη διασκέδαση των μικρών αθλητών.

Στην πρώτη μέρα του τουρνουά το περασμένο Σάββατο, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, απο τους μικρούς αθλητές σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ. Οπως επισημαίνει εκ μέρους της ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ ο Συμεών Καμπάκας «στόχος μας είναι να δημιουργούμε κάθε Σάββατο μια γιορτή του μπάσκετ, για τα μικρά παιδιά. Το πρώτο δείγμα, μας γεμίζει με αισιοδοξία και νοιώθουμε υπερήφανοι για αυτό που δημιουργείται.Τα γήπεδα της Εφόδου γεμίζουν απο τις φωνές παιδιών-και αποκτά ζωή ο χώρος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτήν την πρωτοβουλία τον Δήμο Ηρακλείου και τον Κώστα Βαρδαβά, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook