«Ομάδα και κόσμος ίσον ένα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την μεγάλη συνεισφορά του κόσμου στο νέο πρωτάθλημα της Α2 μίλησαν στον Athletic Radio 104,2 οι Αλέξης Μπάρδας και Γιώργος Κερασοβίτης όντας καλεσμένοι στην εκπομπή του συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων «Snakes 4».

Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των συντελεστών της εκπομπής Μιχάλη Κουτσάκη και Γιάννη Χαλκιαδάκη ενώ στάθηκαν στην βοήθεια που χρειάζεται να δώσει ο κόσμος στην ομάδα τη νέα χρόνια.

«Σας δίνουμε την υπόσχεση ότι φέτος θα είμαστε δίπλα σας όσο περισσότερο μπορούμε γιατί πέρυσι δεν σταθήκαμε στο πλευρό της ομάδας» ήταν τα λόγια των συντελεστών της εκπομπής προς τους Αλέξη Μπάρδα και Γιώργο Κερασοβίτη.

Ο Μπάρδας που θα είναι και αρχηγός του ΟΦΗ την φετινή σαιζόν δήλωσε για το νέο πρωτάθλημα «κοιτώντας ξεχωριστά κάθε παιχνίδι θα φροντίσουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Αυτό το πράγμα είναι στο μυαλό όλων των παιδιών» ενώ στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. «Το σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε καλά αποδυτήρια, κάτι που συμβαίνει στην ομάδα μας. Με την άφιξη του Λιούις είμαστε υπερπλήρεις. Το πλεονέκτημα που διαθέτουμε εμείς σε σχέση με τις άλλες ομάδες είναι ότι ξεκινήσαμε όλοι μαζί, είμαστε μαζί από την αρχή της χρονιάς και αυτό είναι ένα σημαντικό συν για εμάς» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ενώ αναφερόμενος στην παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ πρόσθεσε «αυτό που ζήσαμε με το Πέραμα ήταν κάτι πολύ όμορφο. Όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο».

Ο Γιώργος Κερασοβίτης από την πλευρά του αναφέρθηκε στην εμπειρία του σαν αντίπαλος του ΟΦΗ τονίζοντας ότι είχε πάθει σοκ όταν ήρθε στο Ηράκλειο φορώντας την φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας. «Σαν αντίπαλος του ΟΦΗ είχα πάθει σοκ από αυτό που είδα. Έβλεπα 600 φιλάθλους να τραγουδούν συνεχώς και να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Και σκέφτομαι τώρα, φαντάσου να έχεις αυτόν τον κόσμο στο πλευρό σου. Ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος, πρέπει να έχει τον κόσμο και στο πλευρό της» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ μιλώντας για την έλευση του στην ομάδα είπε «ένας από τους λόγους που ήρθα στην ομάδα είναι η οργάνωση που έχει ο ΟΦΗ αλλά και ο… κύριος Αλέξης (σημ. Μπάρδας) που είμαστε φίλοι για αρκετά χρόνια. Από τον ΟΦΗ δεν απουσιάζει τίποτα και είναι πραγματικά ευτύχημα για έναν αθλητή να βρίσκεται σε αυτόν τον σύλλογο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook