Πατάει Ηράκλειο ο παικταράς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Ηράκλειο αναμένεται σήμερα το μεσημέρι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, ο Αμερικανός γκαρντ Ντάρελ Λούις με την ευχή όλων ότι θα πετύχει την τέταρτη άνοδο από την Α2 για την μεγάλη κατηγορία.

Ο Ντάρελ Λιούις αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στο “Νίκος Καζαντζάκης” σήμερα το μεσημέρι και από το αεροδρόμιο θα πάει κατευθείαν στο γήπεδο για να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και τον Βαγγέλη Βλάχο. Βέβαια, ο Αμερικάνος γκαρντ γνωρίζει ήδη τον Γιώργο Κερασοβίτη από την κοινή τους θητεία στον Ίκαρο Καλλιθέας ενώ θα κάνει ντεμπούτο στο φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στο Ηράκλειο.

Με την απόκτηση του 35χρονου Αμερικανού, ο ΟΦΗ βάζει στην “μηχανή” του έναν πραγματικό αθλητή, ικανό να κάνει την διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα και ο οποίος αναμένεται να προσδώσει ταχύτητα, μυαλό αλλά και το κυριότερο ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα του Ηρακλείου. Και βέβαια, όλοι εύχονται ότι η παρουσία του στον ΟΦΗ θα συνδυαστεί με την τρίτη άνοδο που έχει κερδίσει ο ίδιος μιας και έχει κάνει το δρομολόγιο Α2 – Α1 ήδη τρεις φορές κερδίζοντας την άνοδο με Σπόρτινγκ, Περιστέρι και Ίκαρο Καλλιθέας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook