Χρόνια πολλά Captain!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο “μπομπέρ” του ΟΦΗ φοράει για 6 χρονιά την φανέλα της ομάδας και αποτελεί τον παλαιότερο παίκτη, γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις .Έχει περάσει αρκετές χαρές έχοντας πανηγυρίσει ανόδους της ομάδας αλλά και λύπες όπως τον υποβιβασμό της ομάδας προ δύο ετών. Ο Αλέξης Μπάρδας μιλώντας στο Gentikoule εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και τόνισε πως ο κόσμος του ΟΦΗ μπορεί να πάρει χαρές από αυτή την ομάδα και τον περιμένει να στηρίξει την προσπάθεια της.

Αναλυτικά όσα είπε στο Gentikoule

Αλέξη είναι η 6 σαιζόν που φοράς την φανέλα του ΟΦΗ, πως βλέπεις τα πράγματα αν και είναι αρκετά νωρίς ακόμη;

Το θετικό στην ομάδα είναι πως έχουμε διατηρήσει το εξαιρετικό κλίμα το οποίο είχαμε και πέρσι. Τα νέα παιδιά που ήρθαν έχουν προσαρμοστεί και είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά

Μπορεί να είναι η φετινή χρονιά η πιο επιτυχημένη από όσες έχει ζήσει μέχρι στιγμής στον ΟΦΗ;

Το εύχομαι. Υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να είναι. Το εύχομαι και το πιστεύω πως η φετινή σαιζόν μπορεί να είναι η καλύτερη απ’όλες όσες έχω ζήσει με τον ΟΦΗ.

Σε 11 μέρες ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας καθώς έχετε αγώνα για το κύπελλο. Θα είναι έτοιμη η ομάδα;

Θα είναι. Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι στις 1 Οκτωβρίου που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Το κύπελλο για εμάς είναι δυνατά φιλικά γιατί κακά τα ψέματα δεν μπορούμε να πάμε να πάρουμε το κύπελλο. Δεν υποτιμάμε τον θεσμό του κυπέλλου αλλά στόχος μας είναι να είμαστε πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα.

Αλέξη ο ΟΦΗ κινήθηκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Είναι η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας και θα ήθελα ένα σχόλιο σου για τα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα…

Τα παιδιά θεωρώ πως έχουν προσαρμοστεί πλήρως. Προσωπικά νομίζω πως είμαι χρόνια συμπαίκτης με τα παιδιά. Θεωρώ πως έχουμε ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και τα νέα παιδιά θα μας βοηθήσουν πολύ στο να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Περιμένουμε  και τον Νταρέλ(σ.σ. Λιούις) και θα είμαστε πανέτοιμοι όταν πρέπει.

Τέλος θα ήθελα σαν αρχηγός της ομάδας να δώσεις μια υπόσχεση για τον κόσμο. Τί να περιμένουν από εσάς φέτος οι φίλαθλοι του ΟΦΗ;

Καταρχήν το θέλουμε κοντά μας. Είναι μια ώθηση για εμάς ο κόσμος. Εγώ σαν παίκτης της ομάδας και εκ μέρους όλων των παιδιών υπόσχομαι πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ο κόσμος θα πάρει χαρές από εμάς. Τον περιμένουμε στο γήπεδο και ελπίζω να έχουμε μια στήριξη φέτος ανάλογη με αυτή που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής χρονιάς με το Πέραμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook