Απλά πείτε την αλήθεια στον κόσμο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επειδή δεν αντέχουμε άλλο αυτό το “κρυφτούλι” για το μπάσκετ, ας πούμε δύο σταράτα λόγια για το τμήμα.

Γίνεται κατανοητό ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης. Όπως επίσης εύκολα μπορεί να γίνει κατανοητό ότι αν στην θέση του τμήματος μπάσκετ, ήταν τώρα το ποδόσφαιρο – θα είχε “καεί” ολόκληρη η πόλη. Αλλά επειδή το μπάσκετ είναι “αντιτουριστικό” άθλημα, έτσι και ο κόσμος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και πολύ.

Κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Δανδάλη που πλήρωνε από την τσέπη του ή άλλα μέλη της Επιτροπής που διαθέτουν χρόνο και χρήμα. Αλλά βρε αδερφέ, ας βγει κάποιος να μιλήσει στον κόσμο και να τον ενημερώσει για το τι συμβαίνει με το τμήμα μπάσκετ. ΟΦΗ είσαι… όχι κανένα χωριό που δεν έχει ιστορία. Γίνεται αντιληπτό και κανένας δεν μπορεί να ζητήσει τον λόγο για το ότι δεν υπάρχουν χρήματα ώστε βρεθεί μια λύση για την ομάδα. Το τονίζουμε κατηγορηματικά γιατί υπάρχουν πολλοί που θα παρερμηνεύσουν αυτό το κείμενο.

Ας βγει όμως κάποιος, είτε από τον Ερασιτέχνη, είτε από την Επιτροπή Μπάσκετ και να μιλήσει με ειλικρίνεια για την κατάσταση που επικρατεί. Να μην απευθυνθεί ούτε στους δημοσιογράφους, ούτε σε άλλους παράγοντες παρά μόνο στον κόσμο του ΟΦΗ. Που μπορεί να μην στήριξε το μπάσκετ όσο έπρεπε όμως έχει κάθε δικαίωμα να μάθει ποιο είναι το μέλλον του τμήματος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook